Wednesday, January 7, 2009

WELCOME MY FRIEND TO KSA

Hai lama betul aku tak update blog ni, rasa macam malas aje .Tapi untuk peminat2 yg mengikuti blog ni akan tetap aku teruskan.


Makin hari makin ramai rakyat m'sia kat jubail skrg ni, apa tak nya utk saudi kayan aje dah hampir 80 orgU jumlah penduduk m'sia kat jubail ini. Tak lah ramai sangat rkyat m'sia kat sini cuma ada kurang lebih 100 org sahaja. Dijangkakan jan ini makin ramai rkyat m'sia akan tiba.


Cuaca??? sejuk sampai sumsum tulang beb kalau pagi nak gi keja tu adalah dalam 6 deg c peh sejuk gila tu ,mcm2 PPE diperlukan snow cap, glove tebal klau glove nipis tu buang ajelah,mufler ears cover , long john (inner ) macam2lah cara kalau nak tahan sejuk, seksa baik lagi kat m'sia . Ramai kwn2 kita yg baru dtg dmam teruk, nasib korangla.




Ramai lagi ni sebenarnya tak muat camera, satu kedai turkistan al-bokhari ditakluki rakyat m'sia .Pening kpala pak arab tengok org m'sia punyala ramai.





Slamt datang ke KSA untuk kwn2 yg baru tiba,senyum belaka maklumla lama tk jmpa.




Datang lagi kwn2 lama dari Titan Tanjung Langsat,ramai dah kat KSA ni dari Titan Tg Langsat sahaja dah ada lebih kurang 16 org tu tk trmasuk xxxx Titan TG langsat tu.Uncle Omar baru sampai cayalah mcm tk caya je dia boleh sampai sini.




Lagi geng Titan ,wah meriah beb ,smt dtg smuanya.



Gembira sungguh muka kwn2 kita jngan nnti tinggal sorng2 nangis sudah.

2 comments:

ariezz said...

Salam....

Harap semua sihat.
Aku arif dari kerteh Trg. Mungkin joint jubail tak lama lagi. Boleh tak aku nak tnya sikit pasal pengurusan kesana. Kalau boleh aku nak email kau.
Nanti aku join LDPE plant..

FRINZEEDEBUG said...

hasrullatif@yahoo.com.my